Objednajte si šperky v hodnote 50 EUR a získate dopravu ZDARMA!

Ako kombinovať šperky s jesennými outfitmi: Trendy tejto sezóny

Jeseň je obdobie vrstvenia, zemitých tónov a bohatých textúr, ktoré nám otvárajú široké možnosti kombinovania šperkov s oblečením. S príchodom chladnejších dní sa módne doplnky stávajú dôležitou súčasťou každého outfitu. Ako ale správne zladiť šperky tak, aby zvýraznili váš jesenný look a boli v súlade s aktuálnymi trendmi? Tu je niekoľko tipov, ako na to.

1. Zemité tóny a zlaté šperky: Spojenie pre každú príležitosť

Túto jeseň dominujú farby ako hnedá, horčicová, olivová a bordová. Tieto odtiene krásne dopĺňajú zlaté šperky, ktoré pridávajú teplý a luxusný akcent. Zlaté náušnice alebo jemný náhrdelník perfektne zvýraznia minimalistické kúsky a pritiahnu pozornosť bez toho, aby pôsobili príliš nápadne. Kombinujte zlato s károvanými sakami, pletenými svetríkmi alebo jednoduchými béžovými kabátmi, a váš outfit bude pôsobiť sofistikovane a trendy.

2. Vrstvenie šperkov: Náhrdelníky a náramky v popredí

Jesenné outfity sú ideálne na experimentovanie s vrstvením šperkov. Tento rok dominujú viacvrstvové náhrdelníkyrôznej dĺžky. Zvoľte kombináciu jemných retiazok s väčšími príveskami alebo perličkami. Môžete ich nosiť k rolákom, košeľovým blúzkam či svetríkom s výstrihom do V, kde nádherne vyniknú.

Podobne môžete experimentovať s náramkami – zvoľte niekoľko tenkých kúskov alebo ich kombinujte s výraznejšími, masívnymi náramkami. Hodí sa to k pleteným šatám, koženým bundám či trenchcoat kabátom.

3. Statement náušnice: Dominantný prvok outfitu

Ak patríte k tým, ktorí preferujú jednoduchšie oblečenie, no chcete váš outfit ozvláštniť, investujte do statement náušníc. Veľké, výrazné kúsky sú skvelým spôsobom, ako pozdvihnúť aj ten najjednoduchší jesenný look. Zvoľte náušnice s geometrickými tvarmi, farebnými kameňmi alebo kovovými detailmi a skombinujte ich so semišovou bundou, šatami alebo džínsami.

4. Perly: Elegancia, ktorá nepozná ročné obdobia

Perly sú nadčasový klenot, ktorý túto jeseň zažíva veľký comeback. Ich sofistikovaná elegancia krásne kontrastuje s hrubšími jesennými materiálmi, ako sú vlna alebo koža. Perlové náušnice alebo náhrdelníky môžete nosiť s károvanými sakami alebo pletenými šatami, čo vytvorí dokonalý mix ženskosti a jesennej módy.

5. Minimalizmus alebo maximalizmus: Výber je na vás

Túto sezónu sa nebojte experimentovať, či už s jemnými minimalistickými šperkami alebo výraznými maximalistickými kúskami. Ak volíte jednoduchší outfit, napríklad jednofarebný kabát alebo rolák, zvoľte výrazné šperky, ktoré budú dominantným prvkom. Naopak, ak je váš outfit zložený z výrazných vzorov a textúr, minimalistické šperky sú ideálnou voľbou na vyváženie celkového vzhľadu.

6. Kombinácia rôznych kovov: Trend, ktorý stále pretrváva

Ak ste zvyknutí držať sa jedného kovu, tento rok je čas na zmenu. Miešanie zlatých, strieborných a bronzových šperkov je stále veľmi obľúbené. Tieto kombinácie vytvárajú zaujímavý a nečakaný vzhľad, ktorý je ideálny na to, aby ste svoj jesenný outfit povýšili na novú úroveň. Miešajte rôzne prstene, náramky a náhrdelníky a vytvorte unikátny mix kovov.

Jesenné outfity poskytujú množstvo príležitostí, ako kombinovať šperky a doplnky tak, aby ste dosiahli trendy look. Či už siahnete po jemných vrstvených retiazkach, veľkých statement náušniciach alebo elegantných perlách, kľúčom je nájsť harmóniu medzi oblečením a šperkami. Nebojte sa experimentovať a prispôsobiť si tieto tipy podľa vášho osobného štýlu, aby ste túto jeseň zažiarili v súlade s najnovšími módnymi trendmi.