Objednajte si šperky v hodnote 50 EUR a získate dopravu ZDARMA!

Uvedenie novej kolekcie: GO BIG OR GO HOME

Jeseň a zima 2024/2025 sú tu a s nimi aj nová kolekcia "GO BIG OR GO HOME" od Steel Yourself. Táto sezóna patrí veľkým, výrazným kúskom, ktoré dokážu zmeniť každý outfit na niečo výnimočné. Ak hľadáte šperky, ktoré nielen podčiarknu vašu osobnosť, ale aj krásne doplnia sezónne oblečenie, ste na správnom mieste!

Trendy v šperkoch na jeseň/zimu 2024/2025

Počas zimy sa nosia šperky, ktoré vyniknú aj na vrstvenom oblečení, ako sú svetre, kabáty a roláky. Minimalizmus ustupuje do úzadia a priestor dostávajú masívnejšie, odvážnejšie kúsky. Medzi hlavné trendy tejto sezóny patria:

  • Veľké náhrdelníky a prívesky: Vyrazte do zimných ulíc s výrazným náhrdelníkom, ktorý pritiahne pozornosť a krásne sa vyníma na jednoduchých svetroch alebo elegantných kabátoch.

  • Masívne náramky: Či už sa rozhodnete pre klasickú chirurgickú oceľ alebo experimentujete s kombináciou rôznych materiálov, veľké náramky budú dominantným prvkom vašich rúk.

  • Odvážne prstene: Ak hľadáte niečo, čo dodá vašim rukám extra šmrnc, veľké prstene sú presne tým, čo túto sezónu potrebujete.

  • Výrazné náušnice: Pre tie, ktoré milujú vyjadrenie štýlu cez detaily, veľké visiace náušnice alebo kruhy sa stanú must-have kúskom tejto sezóny. Dokážu skvelo doplniť akýkoľvek outfit a oživiť váš vzhľad.

Prečo práve GO BIG OR GO HOME?

Naša nová kolekcia je vytvorená s cieľom zdôrazniť jedinečnosť a odvahu každého, kto si tieto kúsky oblečie. Chirurgická oceľ, z ktorej sú šperky vyrobené, je nielen hypoalergénna, ale aj neuveriteľne odolná – ideálna pre chladnejšie obdobie, kedy potrebujete šperky, ktoré vydržia a vyniknú.

Nechajte sa uniesť trendmi tejto sezóny a stavte na veľkosť a odvážnosť! "GO BIG OR GO HOME" je tu pre tých, ktorí sa neboja vyniknúť.

Navštívte náš e-shop a vyberte si z našej novej kolekcie ešte dnes!